čtvrtek 28. února 2013

* KatieSandra & Rahvira

Dnes vás samozřejmě nepřekvapí již známý článek o spolubojovnicích. Dnešní den je speciální tím, že je posledním dnem v daném měsíci, poslední únorový den. Na závěr jsem si proto vybrala další dvě slečny, které zajisté ocení vaši podporu a motivační komentáře. Bez toho už by to snad ani nešlo. :)) Věřím, že ani tentokrát nezaváháte a slečny potěšíte vaší návštěvou. Čtvrteční článek patří KatieSandře a Rahviře.


KatieSandra
KatieSandra je studentkou a její stránky jsou pochopitelně hlavně o ní samotné, o tom, jak se stravuje (jídelníčky jsou pravidelné), o tom, co v běžném životě zažívá, jak se pere se cvičením a spousta dalšího. Nepřijdete ani o recepty na různé dobrůtky. Mimo to se mi líbí, že články nejsou jen psané, ale doplněné o fotografie, jak ty jídelníčkové, tak ty ze života, na kterých vám KatieSandra představí snad celou svou rodinu. :))
Pokud mě zrak nešálí, tak KatieSandra si svůj nynější blog založila v prosinci r. 2012. Znát ji ovšem můžete z portálu blog.cz, kde vystupovala pod přezdívkou FatLady. Její tamější blog stále existuje (jaká je adresa, to nevím), ale na tom současném je rozhodně pěkná zásobárna článků. A kde tuto slečnu najdete? Na:




Rahvira
Této slečně je aktuálně 21 let a své aktuální stránky si vede přes rok. Proč začala s blogováním už vám zajisté nemusím opakovat, ale důvod je naprosto stejný jako u spousty z vás. Příčinou byla nespokojenost s váhou. Rahvira už jednou do svého cíle došla, ovšem cíl to nebyl konečný. Shozená kila se vrátila zpět a tato slečna je nyní plná sil a odhodlání, aby dokázala tomuto faktu čelit.
Na jejích stránkách si denně můžete číst její jídelníčky a aktivitu, v levém sloupci můžete vidět, jak postupuje ve cvičebních programech, které workouty si odcvičila se známou Cassey Ho, a jak je na tom vlastně se svou hmotností. Veškeré důležité informace ohledně změn těla zmiňuje Rahvira ve svých článcích, takže jste zásobováni těmi nejčerstvějšími údaji. 
Aby stránky nepůsobily příliš stereotypně, občas se objeví nějaký ten recept nebo článek zaměřený na konkrétní potravinu apod.
Máte-li chuť, navštívit můžete tuto slečnu prostřednictvím odkazu níže.


Hezký den vám všem!
Kriss

6 komentářů:

  1. znám :) jsou to zlata, moc jim držím palečky :)

    OdpovědětVymazat
  2. jééééééé to mě zahřálo u srdíčka ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Katie znám, Rahviru ne:) děkuju a holkám držím palce!

    OdpovědětVymazat
  4. Na obě se musím podívat, ani jednu neznám. :) Každopádně KatieSandra mi přijde podle tvého popisu hodně sympatická.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak už jsem to očíhla a myslím si že mám další dva blogy ke sledování :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)