sobota 14. června 2014

* Fotosoutěž


Vážení a milí, dala jsem si trošku načas, ale vše je již dohodnuto a vyřízeno, a proto dnes přicházím s radostnou zprávou, která vás snad alespoň malinko potěší a zpříjemní ty nekonečné dny, které zbývají do začátku letních prázdnin. :)) Máme tady první fotosoutěž. Soutěží už tady několik bylo, ale v žádné z nich jste neposílali fotky. A proto je tady premiérová fotosoutěž pro všechny, kteří mají chuť podělit se o své kreativní kousky. Pravidla jsou taková lážo plážo, takže pojďte do toho! :))


Základní informace k zasílání fotografií:
  • Fotky do soutěže můžete posílat od dnešního dne 14.6.2014 do čtvrtka 19.6.2014 do 24:00 hod. 
  • E-mail pro zaslání fotografií: fitkriss@seznam.cz 
  • Do předmětu napíšete kategorii, do které fotku zasíláte.
  • Do zprávy připíšete jen přezdívku, pod kterou budete soutěžit. 
  • Pokud budete posílat fotografie do více kategorií, posílejte, prosím, každou zvlášť, ať se v tom vyznám. :))
  • Fotografie zaslané po termínu nebudou do soutěže zařazeny!
  • Fotografie smí být upravovány.  
  • Soutěžní fotografie smí být pouze jeden snímek. Žádné koláže!
  • Do fotografií nevkládejte žádný text a popisky.
  • Každý účastník může přispět pouze jednou fotografií do každé kategorie, tzn. že do soutěže můžete přispět max. 3 fotografiemi (každá v jiné kategorii).
  • Fotografii můžete poslat do libovolného množství kategorií (do 1, 2 či všech 3). 
  • Následně vaše fotografie budou zpracovány a rozděleny podle kategorií. 
  • Od 20.6.-24.6.2014 do 24:00 hod. proběhne hlasování tady na blogu. 
  • V nadcházejících dnech pak budou vyhlášeni vítězové, kterým budou odeslány výhry.
  • Do soutěže se mohou zapojit čtenáři z ČR i SR.
 


Fotosoutěž má 3 hlavní kategorie:
1. Sport selfie
2. Letní drink
3. Čas na salát



Sport selfie
Myslím, že již z názvu vyplývá, jaký námět fotografií pro tuto kategorie bude stanoven. Stačí se jednoduše blýsknout v posilovně, při jóga pózách, při běhu nebo jen tak na procházce. Kreativitě se meze nekladou, jen dbejte na to, aby byla vaše selfie fotka ve sportovním duchu, protože o tom tato kategorie je - spojení vás a sportu. Záleží čistě na vás, při jaké aktivitě se zvěčníte. :)) Připomínám, že pokud chcete zůstat v jisté anonymitě, nemusíte zveřejňovat svůj obličej, stejně tak, pokud na svém těle vidíte nedokonalosti apod., nemusíte fotit kompletně své tělo v celé své kráse. Na fotografii tak může být klidně jen část vašeho já, důležité je, abyste na fotce vy sami figurovali, jak moc, to už nechám na vás. :))


Letní drink
Léto už nám klepe na dveře, a protože horka jsou otravná, je třeba si je trošku zpříjemnit. Pochlubte se se svým vychlazeným (nebo klidně i teplým) nápojem, který může být inspirací pro další čtenáře. Je čistě na vás a vaší fantazii, jaký originální letní drink namícháte, jak jej ozdobíte a naservírujete. :)) Podmínkou je opět jen to, aby byla fotografie vámi pořízená, nestahujte prosím z internetu.


Čas na salát
Kategorie pro všechny příznivce zeleniny (nebo ovoce). K létu patří i osvěžující a lehké saláty s vaší oblíbenou zeleninou, doplněné o další ingredience, které si neumíte odpustit. Pro někoho je to pořádný flák masa, někdo dá přednost sýrové variantě, někdo si zas raději pochutná na ovoci s javorovým sirupem. Vyberte si ten váš nejoblíbenější mix chutí, který na své salátové variantě milujete, který vám nejvíce chutná, který byste doporučili ostatním. :))

Ceny pro vítěze:
Každá z kategorií bude mít svého vítěze, tzn. že budou 3 ocenění.
Zvláštním oceněním bude Cena pořadatele soutěže, kterou obdrží člověk, jehož soutěžní fotografie ze všech fotografií mě osloví nejvíce. 


Vítězové hlavních kategorií:
Sport selfie
1x kniha Udělejte radikální řez
    1x balíček Ugových šťáv
    1x balíček Divine hořkých čokolád s příchutí od fairove.cz
1x balíček sušených dobrot od Sušené-maso.cz

Letní drink
1x kniha Udělejte radikální řez
    1x balíček Ugových šťáv
    1x balíček Divine hořkých čokolád s příchutí od fairove.cz
1x balíček sušených dobrot od Sušené-maso.cz

Čas na salát
1x kniha Udělejte radikální řez
    1x balíček Ugových šťáv
    1x balíček Divine hořkých čokolád s příchutí od fairove.cz
1x balíček sušených dobrot od Sušené-maso.cz


Cena pořadatele soutěže:
1x arašídové máslo 1 kg
    1x protein WPC 80 + příchuť dle výběru


Sponzoři soutěže:
Díky štědrým sponzorům by se tato soutěž nemohla uskutečnit, a proto bych vám ráda představila ty, kteří do mé soutěže věnovali své produkty. Tímto všem sponzorům z celého srdce velmi děkuji za jejich štědrost a ochotu!

 
Jak mi chutnaly Ugovy šťávy jste se mohli dozvědět z květnového článku, kde jsem vám představila všechny dostupné varianty. Ugo bary jsou poměrně populární záležitostí, a protože už se s nimi seznámili také ti, kteří o nich ještě před přečtením mé recenze nevěděli, budou mít jak tito "neználci", tak také milovníci těchto čerstvých šťáviček možnost je ochutnat. Ugovy šťávy jsou čistě přírodní záležitostí, takže fandové zdravého životního stylu, zbystřete! 


S nakladatelstvím Anag jsem již jednou rovněž spolupracovala, a to při hodnocení knihy Bláznivá sexy dieta, na kterou jste si mohli přečíst recenzi. Také společnost Anag má co dočinění se zdravým životním stylem, ostatně, jinak by tady na blogu snad ani nefigurovala. :)) V jejich e-shopu najdete spoustu krásných knížek, které rozhodně stojí za přečtení. Mrkněte sami. :)) A dobrá zpráva pro všechny, kteří se do soutěže zapojí, nakladatelství Anag věnovalo 3 výtisky nové knihy Jillian Michaels - Udělejte radikální řez


Na tento e-shop jsem narazila poměrně nedávno, ale hned mě zaujal. Zejména kvůli oné trendy nálepce fair trade. Sama si na naprostou exkluzivitu zboží tolik nepotrpím, ale když mám možnost takové výrobky vyzkoušet, rozhodně nepohrdnu. Navíc, jednou za čas si dopřát opravdu kvalitní čokoládku nebo jiné pamlsky rozhodně neuškodí a peněženku to také nepoloží. :)) Z obchůdku Fairově byli tak milí, že věnovali hned 3 balíčky vysokoprocentních čokolád, příchutěmi se nechte překvapit. :)) 


Sušené maso už na trhu nějaký ten pátek je, a protože je to, jak spousta lidí říká, mňamka nad mňamky, rozhodla jsem se, že pro vás zkusím "urvat" pár kousků právě z tohoto českého e-shopu. Pan majitel byl velmi ochotný, a proto se můžete těšit na 3 balíčky sušených dobrot, mezi kterými nenajdete jen sušené maso, ale také sušené rybky, krevety a další delikatesy. :))  


Projekt, který se stal velmi populární mezi fitness maniaky. Proč? Protože díky GYM Radiu si můžete cvičení užívat se vším všudy. Nabízí se hned 3 kanály, a to cardio, které se vám bude hodit zejména při jízdě na rotopedu, běhu a dalším aktivitám, kde upřednostníte rychlejší hudbu. Dále pak klasický gym kanál, který je vhodný takřka pro jakoukoliv aktivitu. A závěrem hard kanál pro pořádné tvrďáky, kde se hraje především rocková a metalová muzika. Určitě stiskněte play a běžte si to cvičení užít! Gym Radio věnovalo kilové balení arašídového másla ze svého e-shopu, kde rovněž najdete spoustu užitečných věciček jako proteiny, aminokyseliny, oříšková másla a další.  


Mnozí již tuto firmu znáte, ale vy, kteří jste ještě neměli tu čest, honem mrkněte na mnou psanou recenzi. Nu3tion nabízí sportovní doplňky jako proteiny, gainery, spalovače, kreatiny a další. Určitě mrkněte do e-shopu, kde si z toho kvanta produktů můžete vybírat. Zákazníci ze SR mohou objednáva na těchto stránkách.
 Velkým hitem jsou tabletky s příchutí, které si můžete přidávat třeba do proteinu. Firma Nu3tion do soutěže věnovala nejprodávanější protein WPC 80 + tabletky s příchutí dle výběru.

 Těším se na vaše fotky, u kterých se budu kochat. :))
Všem zúčastněným přeji hodně štěstí! :)) 

16 komentářů:

  1. Jé, tak to se mi moc líbí!
    Těším se na fotky a možná také něčím přispěju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bomba! Zvažuji zda něco poslat, protože stejně nevyhraji, ale ty výhry by mi udělali víc než vánoční radost! <3 :D

    OdpovědětVymazat
  3. toto je veľmi dobrý nápad so súťažou :) Uvidím, či sa zapojím, možno s tým šalátom nakoniec aj hej, každopádne sa teším na fotografie osttaných :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá soutěž! :-) Zkusím se zapojit :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, tak to se musím zapojit, už se těším! děkujeme Kristýnko ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Nejlepší soutěž! Zapojím se, jen vymyslet něco originálního :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Můžu se zeptat, do té kategorie sport selfie by se počítal i tanec, konkrétně balet? Děkuji za odpověď :)
    Kata

    OdpovědětVymazat
  8. super soutěž! možná taky něco pošlu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat na tu selfie fotku, musí to být úplně taková ta klasická selfie, kdy fotíš sám sebe jednou rukou? Nebo to může být focené i samospouští, popřípadě někým jiným, jako klasickou fotku? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusí. Jde jen o to, abys na fotce figurovala ty. Jestli tam budeš celá, nebo jen část tvého těla, je čistě na tobě. ;)

      Vymazat
    2. Kriss a můžu poslat "gym selfie" fotku s přítelem? :))

      Vymazat
  10. Ahojda, je nutné, aby fotka byla aktuální? Můžu poslat fotku z lyží?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, fotka může být i starší samozřejmě. :)

      Vymazat
  11. to je parádička! určitě něco vymyslím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář. :-)